Skäms!

Jag har varit riktigt dålig på att skriva blogg de senaste två veckorna. Pappa påminnde mig idag på telefon. Jag har helt glömt bort att skriva och sedan har jag väl tröttnat lite. Det var roligt ett tag bara. Men jag ska försöka skriva lite ändå. Fast det blir kanske inte varje dag som innan.

Jag har jobbat ganska mycket de senaste veckorna så har knappt hunnit åka något i backen alls. Känns ganska tråkigt faktiskt, men i morgon är jag ledig så då blir det skidåkning hela långa dagen. Så hoppas verkligen att det blir lika fint väder som det var igår och idag. I morgon kväll ska vi åka skoter med jobbet. Det ska bli riktigt kul! Emil har en kompis som är här och hälsar på denna vecka så han får i alla fall åka mycket. De står och lagar mat nu, men jag försöker smita hela tiden..

Jag har väldigt mycket att gå och fundera på just nu. Vad jag ska plugga t.ex. Men det lutar åt någon form av civilingenjör, eller högskoleingenjör med inrikting mot kroppens anatomi. dessutom måste jag bestämma mig för var jag ska spendera sommaren. Skulle verkligen vilja vara i Västervik i sommar men det är så mycket som måste fixas då, det är inte direkt optimalt. Emil följer med i så fall så då ska vi fixa jobb till honom. Sedan ska vi bo någonstanns, även om vi kan bo hos mamma och pappa så är det ett väldigt litet rum med en enkelsäng och det går inte in en säng till. Så det blir väldigt trångt att spendera sommaren där. Sedan började ju jag ta körlektioner på en körskola i Landskrona och kom halvvägs ungefär, och jag tror inte att jag bara kan byta körskola och fortsätta från där jag var. Då måste ja börja om helt från början antagligen. Men det får jag kolla upp.

Nu har vi ätit kycklingwok och ris. Vi är jättetrötta och ska gå och lägga oss tidigt i kväll så vi orkar vara i backen tidigt i morgon!

Kram

Tråkigt!

Jag har jobbat idag och lyckades komma ifrån så jag hann med bussen hem vid 17. Skönt, tänkte jag, då hinner jag åka lite kvällsåkning med Emil och Rowan. Men när vi ätit lite här hemma så somnade Rowan på soffan och Emil somnade på sängen. Så det blev ingen åkning av. Jag som var sugen på det.

Jag får väl gå här hemma o småfixa i stället. Men bör nog väcka Emil snart annars kan han nog inte sova hela natten.
Jobb i morgon också.

Kram

Måndagskväll..

I morse fick Emil dra upp mig ur sängen, vid 11. Jag var jättetrött eftersom vi var ute i går och kom hem ganska sent. Men det var så fint väder ute så vi var ju tvungna att ta oss till backen. Men väl i backen kände jag att jag lika gärna kunde stannat hemma. Jag hade magknip och mitt ryggont håller i sig. Jag kunde inte åka ordentligt för då gjorde det ont i ryggen. Så jag satt och frös på en solstol medan de andra åkte. Även att det är soligt och fint ute så är det fortfarande kallt och solen värmer inte så mycket än. Men jag kom i alla fall ut lite.
Får ta det försiktigt med ryggen så kanske värken försvinner snart. Kanske kan flörta lite med Emil så att han masserar mig.

Ikväll jobbar Emil, och jag har försökt vara duktig och städat lite. Vid 22 kom Rowan med 1000 saker i famnen. Han flyttar in ikväll så nu har jag hjälpt honom att bära och packa upp lite. Så skönt med lite sällskap när Emil jobbar. Då piggnade jag till direkt.

Nu ska jag äta en macka och sedan gå och lägga mig. I morgon jobbar jag på Lodgen, hoppas jag slipper stå i disken så jag får skona min rygg lite.

(Manne, jag har inte skrivit något brev än, får se när jag får tid till det.)

Natti natti!

RSS 2.0